Annonsering
på internet

Annonsering <br> på internet
Annonsering på nätet ger mest effekt för varje investerad krona

Vi hjälper dig med annonsering på nätet!

 • Annonsering med Google AdWords Annonsering med Google AdWords

  Google AdWords är en av de mest lönsamma annonseringskanalerna. Synlighet har hjälpt kunder med Google Adwords sedan introduktionen i Norden 2004.

 • Facebook-annonsering Facebook-annonsering

  Med Facebook-annonsering har du många möjligheter för inriktning och spridning av dina budskap.

 • YouTube-annonsering YouTube-annonsering

  YouTube är världens näst största sökmotor och har haft en enorm tillväxt som inte går att ignorera i det nya medielandskapet.

 • Bing/Yahoo-annonsering Bing/Yahoo-annonsering

  BingAds ger dig möjligheten att annonsera i sökmotorerna Bing och Yahoo. Få hjälp av certifierade experter i Synlighet för att komma igång!

 • LinkedIn-annonsering LinkedIn-annonsering

  På LinkedIn når du i stort sett alla branscher i Sverige och det är en speciellt viktig kanal för dig som jobbar i B2B-segmentet och önskar att nå företag och beslutsfattare.

 • Instagram-annonsering Instagram-annonsering

  Instagram har blivit en ovärderlig kanal för företag som vill bygga ett starkt varumärke i en kanal med en ung målgrupp. Vi hjälper dig med annonsering på Instagram!

 • Remarketing Remarketing

  Remarketing eller retargeting ger dig möjligheter att kommunicera med de målgrupper som redan har visat intresse för dina produkter.

 • Google Shopping Google Shopping

  Google shopping-annonser visas med pris och bild när någon söker efter dina produkter, oavsett om du säljer skor, kläder, böcker eller elektronik.

Varför ska du annonsera med Synlighet?

Synlighet kan annonsering på nätet! Synlighet är den byrå med längst erfarenhet i Norge, och har varit certifierad sedan annonsering på Google (AdWords) blev introducerat i Norge 2004. Alla våra anställda är certifierade!

Vi har ett tätt samarbete med Google, Bing, Facebook och YouTube, som gör att vi alltid är bland de första byråerna som får veta om ny funktionalitet och möjligheter i respektive plattform.

I Synlighet är vi väldigt måna om att leverera resultat. Vi jobbar med ett mål – att skapa bästa möjliga resultater för dig på nätet. Du ska tjäna pengar på att låta oss göra jobbet!

Beroende på vad du vill uppnå, kan vi tillsammans hitta kanaler som passar dig och din målgrupp bäst. Vi är medvetna om sammanhanget mellan en bra annonskampanj och andra aktiviteter – och vi delar självklart denna kunskapen med våra kunder.

image description

Prata med oss om annonsering på nätet

Låt oss komma igång!