Proff Forvalt

Synlighet är en certifierad partner som erbjuder konsulttjänster för effektiv digital marknadsföring och försäljning genom hela kundresan.

Proff Forvalt erbjuder tjänster för kreditupplysning och bevakning av företag. I samarbete med Synlighet ökade Proff Forvalt resultaten i alla digitala kanaler. Antalet leads från Google Ads-annonsering ökade med mer än 330%.

 
800 Fler förfrågningar per månad
 
330% Ökade antalet leads från Google-annonsering

Utmaning och mål

Vi på Synlighet hjälpte Proff Forvalt med en ny webbplats, bättre innehåll, sökmotorsoptimering och optimering av Google Ads-annonsering. Målet med satsningen var att förbättra användarupplevelen och öka konverteringsgraden. 

Att öka användarens förtroende för produkten var den största utmaningen.

Lösning och resultat

Efter en noggrann sökordsanalys riktades fokus till att synas på nyckelord med hög konverteringspotential. För att förbättra användarupplevelsen gjordes hemsidan mobilanpassad och call-to-actionknappar flyttades för ökad konverteringsgrad, 

Den nya webbplatsen ger användaren exakt den information de söker, samtidigt som den uppmuntrar till ytterligare steg, utan att innehållet blev överväldigande.

Genom att inkludera flera kundreferenser och uttalanden, tillsammans med ökad information om produkten lyckades vi öka användarnas förtroende. Baserat på kunskap om kundens köpprocess, såg vi också till att svara på frågor som vi vanligtvis visste att användaren stod inför vid tröskeln för att ta ett beslut.

Allan Ingwersen, produktchef, Prof Managed

”Synlighet har hjälpt till att bygga en “leadsmotor” som passar våra försäljningsresultat. Vi investerade mer tid och pengar i ny webbplats, innehåll, sökmotoroptimering och Google Ads-arbete. Det var en värdefull investering för oss.” 

Fler Nöjda Kunder