Randers Tegl

Synlighet är en certifierad partner som erbjuder konsulttjänster för effektiv digital marknadsföring och försäljning genom hela kundresan.

Familjeföretaget Randers Tegl är Nordeuropas ledande tegelproducenter, med både störst kapacitet och sortiment. De brinner för det goda hantverket, kvalitet och deras moderna produkter är resultatet av många generationers erfarenhet inom tegel.

 
700%

Ökad konverteringsgrad på verktyget visuell arkitekt

 
80%

Sänkning av budget, men bättre resultat

 
22%

Minskad bounce rate

rött hus

Problem och utmaning

Problemet för Randers Tegl låg i arbetet med GoogleAds. Trots att familjeföretaget spenderade stora summor pengar på annonser på Google gav det inget tydligt resultat, då konkurrenterna syntes bättre. Utmaningen var att bli mer synliga och på så sätt expandera. 

Ett mål var att nå ut till fler arkitekter och att öka användandet av deras verktyg “visuell Arkitekt”. 

Familjeföretaget ville också träffa de användarna som sannolikt är långt gångna i sin köpresa och då driva dem närmare ett köp.  

Lösning och resultat

Genom strategisk sökmotoroptimering lyckades vi öka deras synlighet på både Google samt sociala medier för att driva relevant trafik till Randerstegl.se. Genom att fokusera på kvalitativ trafik minskade sidan sin avvikelsefrekvens (bounce rate) med hela 22%. 

Genom en tydlig målsättning kunde vi identifiera de mest värdefulla söktermerna att fokusera på. I dagsläget spåras och mäts också både mikro-och makromål vilket gör att vi tydligare kan utvärdera vad som funkar och inte. Vi på Synlighet hjälpte Randers Tegl med att bygga annonskampanjer samt optimera de pågående kampanjerna. Detta ledde till en ökning av användandet av verktyget “visuell arkitekt” med 75 samt en ökad konverteringsgrad med 700%.

Genom att skapa målgruppsanpassade och riktade displaykampanjer lyckades vi driva intresserade kunder närmare ett köp.

siffror google

Synlighet har kunnat ge Randers Tegl verktyg för att arbeta målinriktat och strukturerat med GoogleAds-annonsering och display-annonser. Idag räcker budgeten längre vilket betyder att Randers Tegl kan synas mer i andra kanaler, som Facebook och LinkedIn.

Upptäck Google Ads-annonsering och Displayannonsering och boka ett möte med Synlighet.

Fler Nöjda Kunder