Rindalshytter

Synlighet är en certifierad partner som erbjuder konsulttjänster för effektiv digital marknadsföring och försäljning genom hela kundresan.

Rindalshytter är en av Norges ledande stugtillverkare, vars filosofi är att bygga välfungerande stugor med ett enkelt och tydligt formspråk. Rindalshytter strävar efter att alltid erbjuda sina kunder den bästa kvaliteten på marknaden, samtidigt som de vill ge mycket värde för pengarna.

Marknad- och försäljningsautomatisering med HubSpot

Problem och utmaning

Rindalshytter hade ett tydligt behov av effektivisering. Utmaningen låg i att arbeta strategiskt och målinriktat med marknadsföring och försäljning, något som många företag brottas med. För att lyckas, behövs ofta hjälpmedel som effektiviserar processen.

HAV

Lösning och resultat

Lösningen låg i att effektivisera processer genom automatisering. Vi på Synlighet hjälpte Rindalshytter med detta genom att implementera en inbound-strategi. Strategin includerar Inbound sales samt Inbound marketing.

nya händer

Rindalshytter + Hubspot = Effektiva processer

För att lyckas med detta på bästa sätt introducerades Hubspots verktyg i den dagliga verksamheten. Vi på Synlighet är Hubspot Agency partners, detta betyder att vi har hög kompetens i deras system och utbildar företag för optimalt användande av verktygen. 

 

Vill du veta mer om oss, Hubspot och utveckla din verksamhet? Ta kontakt med oss så träffas vi!

Synlighet har många bra idéer och är alltid behjälpliga

Anne, Försäljning på Rindalshytte

Fler Nöjda Kunder