E-commerce

I den digitala världen är det de som lyckas implementera och anpassa sig snabbast som har störts chans att plocka marknadsandelar.

Är du en som har höga ambitioner för din ehandel så har du garanterat haft känslan av att inte räcka till alla gånger. Det krävs enormt mycket för att hävda sig i konkurrensen om kunderna och målgrupperna på nätet. Utöver att utveckla driften av din verksamhet måste du ha kompetens inom tekniska lösningar, CRM, kundservice, digital marknadsföring, betalningslösningar, sociala medier, videoredigering, nyhetsoptmering, sökmotoroptimering… you name it! Du ska också helst testa, utvärdera och implementera förändringar i ett snabbt tempo. I den digitala världen är det nämligen de snabba som slår de långsamma.

Läs mer om E-commerce optimeringar i våra Case study's och artiklar. Ladda ned vår senaste e-book där vi har samlat 11 solida tips av åtgärder som vi har testat och implementerat för många e-handlare med goda resultat.  Har din e-handel förutsättningarna för att lyckas online? Vi hjälper dig att nå dina mål och prioritera de viktigaste förändringarna i dina digitala kanaler genom vår e-commerce audit.

Our Partners

Google Shopping: Ett måste för alla e-handlare

 

Om du inte har Google Shopping idag, har du bara en sak att göra: Få det på plats! Google Shopping är ett annonsformat som, baserat på ett produktflöde från din e-handel, visar annonser i Googles sökresultat när målgruppen letar efter exakt de produkter du säljer.

Med andra ord når du ut till de mest köpbenägna i målgruppen och säger till dem att du har exakt vad de letar efter. En no-brainer!

När Google Shopping är på plats kommer de flesta att märka att Google Shopping lönar sig bäst för varje investerad krona jämfört med andra marknadsföringsinsatser. Du når en mycket relevant målgrupp, som också ligger långt i köpprocessen. Det ger snabbt bra resultat. Men fall inte för frestelsen och dra slutsatsen att resultaten är tillräckligt bra.

Det finns stora nivåskillnader i strategin för en e-handel som verkligen får mycket tillbaka från annonseringen jämfört med de som får tillbaka lite. Läs mer om hur Google Shopping fungerar här! 

GOOGLE-ADS
FACEBOOK-ADS

Gå från manuella till dynamiska produktannonser på Facebook

 

Har du inte implementerat dynamisk annonsering baserat på din produktkatalog? Gör det idag! Då visar du automatiskt mycket relevanta produkter från din e-handel för en intresserad publik.

Via Facebooks annonsverktyg kan du upprätta en katalog baserat på ett flöde som innehåller information om bland annat produktnamn, priser och bilder. Detta flöde är kopplat till din e-handel så att informationen visas korrekt på båda platserna. Baserat på katalogerna du skapar kan du skapa dynamiska annonser som visar produkter baserat på vad din målgrupp har visat intresse för i e-handeln och produkter som målgruppen troligen gillar.

Facebook for Business kan du läsa mer. Synlighet är en certifierad Facebook-marknadsföringspartner och vidareutvecklar e-handlars annonseringsstrategi i sociala medier. Vi skulle gärna höra mer om dina ambitioner och din webbutik. Läs mer och kontakta oss

Tillväxtambitioner?

De snabba slår dem långsamma!

 

Har du ambitioner om att växa i ditt segment och ta nya marknadsandelar? Det har du antagligen! 

Däremot kan det vara svårt att veta hur man ska börja. Vi lever i en tid med snabb teknologiutveckling och med ökande tempo av förändringar. Om morgondagen vet vi enbart att den är annorlunda mot idag. För att lyckas som en kommersiell aktör måste du förändra dig, gärna snabbt, mycket och ofta. Vårt kundlöfte är att vi ger dig “farten du behöver”, med den kompetensen, kapaciteten och samspelet som krävs mellan byrå och kund. Vi testar, optimerar och implementerar insatser för hundratals företag, så att dem kontinuerligt blir bättre.

Redo för att komma igång? Ta kontakt för ett förutsättningslöst samtal om din marknadsföringsstrategi

grow
abb

Varför ska du annonsera med Synlighet?

 

Synlighet kan annonsering på nätet! Synlighet är den byrå med längst erfarenhet i Norge, och har varit certifierad sedan annonsering på Google (AdWords) blev introducerat i Norge 2004. Alla våra anställda är certifierade!

Vi har ett tätt samarbete med Google, Bing, Facebook och YouTube, som gör att vi alltid är bland de första byråerna som får veta om ny funktionalitet och möjligheter i respektive plattform.

I Synlighet är vi väldigt måna om att leverera resultat. Vi jobbar med ett mål – att skapa bästa möjliga resultater för dig på nätet. Du ska tjäna pengar på att låta oss göra jobbet!

Beroende på vad du vill uppnå, kan vi tillsammans hitta kanaler som passar dig och din målgrupp bäst. Vi är medvetna om sammanhanget mellan en bra annonskampanj och andra aktiviteter – och vi delar självklart denna kunskapen med våra kunder.

Vet du inte vart du ska börja?

Ta kontakt så hjälper vi dig