Frukostmöte Ystad: Så digitaliserar du din marknadsföring och försäljning

71% av kundresorna inom B2B startar med generiska sökningar på Google

Starta dagen med en god frukost, trevligt sällskap och inspirerande föredrag från Synlighet – Helt kostnadsfritt. Anmäl dig till vårt kostnadsfria frukostmöte och lyssna på och ställ frågor om framtidens marknadsföring och vad som blir viktigare att tänka på. Synlighet fortsätter med konkreta tips inom hur du digitaliserar din marknadsföring och försäljning tätt förankrat med etablerade modeller för en framgångsrik digital marknadsföring. Varmt välkommen!

Vem passar det för?

Föredraget passar för alla branscher och verksamheter och speciellt bra för dig som jobbar med B2B och vill ta steget mot en mer digital vardag som baserar sig på insikt.

Program

08:30-09:00 – Dörrarna öppnar och en härlig frukost serveras
09:00-09:45 – Daniel Wiklund och Johanna Thorsell – Så digitaliserar du din marknadsföring och försäljning

Det är möjligt att ställa frågor och diskutera eventuella frågor efter frukostmötet.

Var?

Hotell Continental
Hamngatan 13
271 43 Ystad

När?

Torsdag, 3 maj 2018
Drop-in mellan kl: 08:30-09:00 – Föredrag pågår mellan 09:00-09:45

Om föredragshållare

Johanna Thorsell (Head of Sales, Synlighet Sverige), har under ett decennium arbetar med sälj av olika slag och skaffat sig erfarenhet inom marknadsföring i olika former inom olika branscher. Idag berättar hon om hur ett företag kan få marknad och sälj att effektiviseras, automatiseras och personifieras genom att jobba sida vid sida. 

Daniel Wiklund, (Country Manager i Synlighet Sverige) och med nästan 15 års erfarenhet av marknadsföring i digitala kanaler berättar om hur viktigt det är med ett holistisk perspektiv i digital marknadsföring och hur användaren påverkas genom hela kundresan. Föredraget avslutas med ett case och konkreta handlingspunkter.
Nyckelord: inbound marketing, innehållsmarknadsföring, Kundresa, digital strategi, ramverk för digital marknadsföring, 

Låter detta spännande? Anmäl dig och få chansen att utveckla din verksamhet!