Möt Snapchat: Så lyckas du med Snapchat-annonseringen i din marknadsstrategi

Starta dagen med en god frukost, trevligt sällskap och inspirerande föredrag från Emma på Snapchat och Synlighet – Helt kostnadsfritt. Anmäl dig till vårt kostnadsfria frukostmöte och lyssna på och ställ frågor om hur, varför, när, mot vem och mycket annat runt Snapchat som plattform för marknadskommunikation.

Vem passar det för?

Föredraget passar för alla branscher och verksamheter och speciellt bra för dig som är nyfiken på hur du kan använda Snapchat som en del av din marknadsstrategi.

 

Program

07:30-08:30 – Dörrarna öppnar och en härlig frukost serveras
08:30-09:15 – Emma Lundgren (Snapchat) – En Snapchat Masterclass!
09:15 – 10:00 – Daniel Wiklund (Synlighet) – Hur Snapchat kan användas som en del av er digitala strategi

Det är möjligt att ställa frågor och diskutera eventuella frågor efter frukostmötet.

Var?

STUDIO i Malmö (Centrala Malmö, se karta)
Nordenskiöldsgatan 24,
211 19 Malmö

 

När?

Torsdag, 22 mars 2018
Drop-in mellan kl: 07:30-08:30 – Föredrag pågår mellan 08:30-10:00 utan paus

 

Om föredragshållare

Emma Lundgren, Emma Lundgren har jobbat med digitala medier i över 10 år och var Snap Incs första anställd i Sverige. Med en bakgrund inom såväl mobil som social video har Emma gedigen kunskap och insikt om hur marknaden, kunderna och det digitala medielandskapet fungerar.

 

Daniel Wiklund, (Country Manager i Synlighet Sverige) och med nästan 15 års erfarenhet av marknadsföring i digitala kanaler berättar om hur Snapchat kan användas som en del av marknadsstrategin tillsammans med andra kanaler för att uppnå ett affärsmål.Låter detta spännande? Anmäl dig och få chansen att utveckla din verksamhet!