Internship

Vill du få en raketstart på din karriär inom digital marknadsföring? Ansök till Synlighet Internship Programme!

 

Synlighet Internship Programme ger dig som student en fantastisk start på en karriär inom digital marknadsföring. Vi ger dig en stabil grund att stå på för att förstå affärer med marknadsföring och försäljning, projektledning och specialisering inom ett område som du själv ansöker om. Synlighet har över 15 års erfarenhet inom digital marknadsföring, försäljning och affärsutveckling.

Lediga platser inom Synlighet Internship Programme

SEM (Search Engine Marketing) Internship, Malmö

Ansökningsfrist: 30 November 2019
Uppstart: Januari 2019
Internship-längd: Minst 3 månader

Till vårt kontor i Malmö har vi nu en plats för Internship inom SEM med start från januari 2020 och minst 3 månader framöver.

Läs mer och ansök >>

Vad kan jag förvänta mig?

När du genomför ditt internship genom Synlighet Internship Programme ser vi på dig precis som alla andra anställda och värdesätter dina insatser lika mycket. Du kommer bli en naturlig del av teamet och få samma stöd som övriga anställda. Vi kommer också ha förväntningar att du åtar dig samma förpliktelser som våra övriga anställda.

Personlig utveckling

Utveckla dig själv genom att anta utmaningar och få möjligheter som ger dig insikter om dig själv och din egen personliga utveckling, samtidigt som du har stödet av erfarna kollegor. Få insikter om hur ett bra team fungerar, vilka svårigheter som finns och hur du enkelt kommer vidare. Synlighet Internship Programme ger dig en bredd som kommer leda till en stark personlig utveckling.

Professionell utveckling

Ett internship är din chans att ta nästa steg i din karriär, att testa dig själv, dina kunskaper och att lära dig mängder med nyttig kunskap och erfarenhet som du kommer ha med dig hela livet. Du kommer också förstå hur en modern arbetsplats fungerar och vilka delar och komponenter som är viktiga när du jobbar i team, mot kunder och hur projekt går från start till kvalitativ leverans och uppföljning.

Vem passar Synlighet Internship Programme för?

Vårt internship program passar för dig som är en ambitiös student som har stark drivkraft och en stor lust för att lära och utforska nya områden. Vi tar bara in studenter som har tidigare arbetslivserfarenhet (Inom något område) och har minst teoretisk kunskap inom området som eftersöks.

Proof of Synlighet Internship Programme

När du är färdig med ditt Internship program på Synlighet får du en certifiering som bevisar att du genomfört ditt Internship och vad du har gjort under denna tidsperiod.

Skicka en spontanansökan till malmo@synlighet.se eller ta kontakt genom kontaktformuläret.