Kompetensutveckling

Vår kompetens i dina händer

 
 
 

synlighet-kunskap-digital-marketing-snapchat-seminarie

 

Vi erbjuder samlad specialistkunskap under ett och samma paraply, i en mängd olika former beroende på vad som passar dig och din verksamhet bäst.

 

Teamutveckling

 

Har du ett team som behöver uppdateras, utvecklas eller inspireras inom ett specifikt område inom digital marknadsföring eller affärsutveckling? Låt oss sätta samman ett skräddarsytt upplägg som är anpassat för era specifika behov. Kom upp i fart och få de rätta förutsättningarna för att kunna accelerera ert digitaliseringsarbete.

Utbildning

 

Synlighet är vana vid att genomföra utbildning både på universitet, yrkeshögskola, i företag och organisationer och även internt. Vi har färdiga upplägg inom olika områden och kan skräddarsy kurser och utbildningar för specifika behov inom just din organisation. Med vår specialistkunskap kombinerat med daglig praktisk tillämpning kan vi garantera att vår kunskap ger möjlighet att vara “hands-on” från första stund.  Kontakta oss för att ordna en kurs för er.

Rekrytering

 

Behöver ni rekrytera nya resurser inom digital marknadsföring och affärsutveckling? Synlighet har lång vana att rekrytera för egna och för andra organisationers behov. Vi vet hur man sätter rätt kravbild och får rätt kompetens på rätt plats. Som organisation kan det vara svårt att sätta ord på vad man önskar och sätta rätt person för vad som krävs i en specifik roll. Vi har ett färdigt ramverk för rekrytering av resurser inom digital marknadsföring & affärsutveckling. Vi kan ta fram och hålla i en hel rekryteringsprocess för organisationer och företag efter era önskemål.

On-site konsultering

 

Vi är vana att jobba både on- och “off site” för våra kunder beroende på specifika behov. Med en on-site konsult från Synlighet får ni en stor fördel i er digitala strategi och marknadsföringsarbete. En on-site konsult på ert företag kan få en bättre förståelse och mer handlingskraft för att agera snabbt och kraftfullt för full effekt av åtgärder och aktiviteter. Vi är vana vid att skräddarsy olika upplägg runt konsultering on-site och har konsulter inom en mängd olika områden som är vana vid att jobba med olika typer av organisationer och intressenter inom dessa.

Kontakta oss för att prata mer om vad vi kan göra för ditt företag.