Kurs

Lär från duktiga människor som hämtar erfarenhet och exempel från sitt dagliga jobb i Synlighet. Du hittar kurser i Malmö, Bergen, Trondheim, Ålesund, Haugesund och Oslo. Vi kommer också till andra städer i Sverige och Norge på efterfrågan.

Kurs inom digital marknadsföring

Jobbar du med marknadsföring eller webbplatsen till företaget du jobbar på? Då är det verkligen mycket du måste förhålla dig till.

Inom digital marknadsföring kommer det ständigt nya möjligheter och trender som påverkar hur din digitala strategi bör vara. Synlighet kan digital marknadsföring! Vi arrangerar kurser och föredrag där vi lär ut praktisk användning av verktyg och delar erfarenhet och kunskap.

Certifierade kursledare

Oavsett om du vill ha bättre resultat genom annonsering i Google Adwords, eller få mer ut av den data du sitter på i Google Analytics, så kan vi hjälpa dig. Synlighet är en byrå med en lång erfarenhet och kunskap inom digital marknadsföring och våra anställda är certifierade inom annonsering och analys genom Google Partner Program.

Teman vi ofta håller kurs inom omfattar bland annat digital strategi, sökmotoroptimering, användning av Youtube som kanal, inbound marketing med Sharpspring, annonsering på Facebook, annonsering på Instagram och Google Tag Manager.

Få deltagare och dialog

Vi vill att kursen ska bli mest möjlig relevant för dig och har därför bara ett begränsat antal deltagare per kurstillfälle. På så sätt kan vi ha en personlig dialog och erfarenhetsutveckling ner på individnivå. Efter kursen får du ett kursbevis från oss på vad du har lärt dig.

Om du inte hittar önskad kurs i översikten är du välkommen att kontakta oss. Vi håller företagsspecifika kurser efter förfrågan.

image description