Grundkurs i Google Analytics
i Malmö

Vi lär dig att använda analysprogrammet Google Analytics, så du får mer ut av din data. Det är nyckelingrediens till framgång med digital marknadsföring.

Vill du få mest möjligt ut av din webbplats och känna till effekten av dina olika marknadsföringsaktiviteter? Du behöver du ett bra analysverktyg. Synlighet rekommenderar att använda Google Analytics. På denna kurs i Google Analytics lär du dig grundläggande användning av Googles kraftfulla analysverktyg.

Kursen passar för: Företagsledare, marknadsförare, webbredaktörer och andra som har behov för att läsa och förstå data. Kan du mycket om webbanalys och Google Analytics? Då rekommenderar vi vår kurs för avancerad användning av Google Analytics.Google Analytics videregående kurs.

Kursdatum:

Max 15 deltagare på varje kurs. Kurserna pågår från klockan 10:00 – 15:00.

Priser och kursplatser

Priser, inkl. kursmaterial, lunch och frukt:

  • 3950 kr för första deltagare per företag
  • 3450 kr för efterföljande deltagare
Moms tillkommer.

Anmälan till kurs är bindande.

Kursen hålls på följande orter:
Malmö: Centrala Malmö

 

Anmälan:

Använd formuläret till höger för att anmäla dig.

Vad lär du dig på kursen?

Del 1. Grundläggande införing i webbanalys

Förståelse för hur analysverktyget fungerar och vad de olika begreppen betyder, är helt centralt för att få något ut av webbanalys.

Del 1 av Google Analytics-kursen ska 

  • Vad webbanalys är
  • De viktigaste begreppen inom webbanalys
  • Hur ett webbanalysverktyg registrerar och lagrar data

Del 2: Rapport > Analyse > Handling > Resultat

I andra del av kursen är det tid för att bli bättre bekant med verktyget Google Analytics. Du kommer få insikt i de grundläggande funktionerna och rapporterna i Google Analytics.
Denna delen av kursen är mer praktisk. Du får möjlighet att navigera i verktyget tillsammans med kursledaren och ställa frågor om ditt konto.

Som kursdeltagare kommer du bli bättre bekant med de tre grundpelarna i webbanalys:

  • Trafik
  • Beteende
  • Konverteringar

Förutom att hämta ut standardiserade rapporter, kommer vi förklara hur du kan få mer ut av data genom att använda funktioner som sök, jämförelse och anpassning

Efter kursen

Efter genomförd kurs får du ett signerat kursbevis som visar att du genomfört kursen och vad du har lärt dig. Presentationen från kursen skickas till deltagarna efter kursen.
Synlighet kommer vara tillgängliga för frågor efter kursen, och vi kan arrangera skräddarsydda kurser och workshops för dig och ditt företag.

 

Använd formuläret på denna sida och anmäl dig till kurs idag!

 

Foredragsholdere

Daniel Wiklund, Synlighet

Daniel Wiklund har jobbat med digital marknadsföring i 15 år och har drivit en mängd egna tjänster men också jobbat som konsult och som Digital manager och E-commerce manager inom telekom.

Daniel har en bred erfarenhet och kunskap inom digital marknadsföring och stor förståelse för webbanalys och Google Analytics i synnerhet. Daniel är certifierad som Google Analytics Qualified Individual.