Om Synlighet

Vi brinner för att skapa mätbara resultat med fokus på digitala kanaler. Sedan vi startade med Google AdWords 2002 har vi tillsammans med en mängd olika företag hjälpt till att nå mål, skapa resultat och legat i framkant inom digital marknadsföring.

 

 
 

En prisbelönt nordisk Marketing Performance-byrå

Sedan Synlighet grundades på tidigt 2000-tal har Synlighet växt till kontor i Stockholm, Malmö, Oslo, Bergen och Trondheim - med ett team på 60 digitala affärsutvecklare inom bland annat digital strategi, sociala medier, webbanalys, PPC-annonsering, SEO och innehållsmarknadsföring.

Nöjda Kunder

ab_img

När du lyckas, så lyckas vi

Synlighets främsta levnadsregel är: Lyckas inte våra kunder, så lyckas inte vi heller. Därför kommer vi till jobbet varje dag med ambitionen om att vara bättre än vad vi var igår. Genom passion för kunskap, goda samarbeten och kritiska ögon, skapar vi framgångsrika digitala marknadsföringskampanjer, kvalitetsinnehåll och ger våra kunder ett försprång gentemot sina konkurrenter. Vi vill växa med dig.

Digitala nördar med sociala antenner

I Synlighet älskar vi data, men vi har också förmågan till att lyfta blicken och se helheten. Den starka fascinationen för kunskapsområdet, kombinerat med glädjen av att jobba med och för människor ger oss den extra motivationen vi behöver för att upprätta hålla positionen som en ledande Performance Marketing byrå på våra marknader.

Vi är ett etablerat, självständig digital marknadsmiljö, med kontor i Malmö (Sverige), Oslo, Bergen och Trondheim (Norge). Vi växer och får ständig ny kompetens som tillför Synlighet den kompetens som våra kunder behöver för att nå sina mål. Genom Googles partnerprogram har alla specialister i Synlighet certifierat sig och bevisat att de har en gedigen kunskap om annonsering och analys. En bred kompetens kombinerat med unik spetskompetens ger våra kunder ett stort försprång gentemot konkurrenter.

Se vad vi kan göra för dig inom digital strategi, annonsering, YouTube, sökmotoroptimering, analys och sociala medier.

Några av våra medarbetare

Vi presenterar gärna våra referenser i ett möte