Om Synlighet

Synlighet är en Performance Marketing byrå som hjälper verksamheter med en effektiv digital marknadsföring. Vi brinner för att skapa resultat med fokus på digitala kanaler med mätbara resultat.
Välkommen att kontakta oss.

Om Synlighet
image description

Sedan vi startade med Google AdWords-annonsering på tidigt 2000-tal, har vi tillsammans med en mängd företag i olika storlek hjälpt till att nå mål och skapa resultat och legat i framkant inom digital marknadsföring.

Våra styrkor

  • Personlig relation – Synlighet tror på personliga relationer och korta vägar till den som faktiskt utför jobbet. Därför har du alltid direktkontakt med våra specialister så att jobbet kan utföras så snabbt och effektivt som möjligt utan några kommunikationsmissar. 
  • Kunskapsrika med en lång historia – Synlighet har varit aktiva sedan tidigt 2000-tal och var bland de första i Norden som använde Google AdWords. Vi har ett bra samarbete med Facebook och Google och är certifierade partners.
  • Transparens och öppenhet – Till skillnad från många andra byråer har inte Synlighet några dolda byrå-avgifter eller serviceavgifter för kampanjer. Vi tar bara betalt för jobbet som vi faktisk utför och ingenting annat. All marknadsdistribution går direkt till medierna utan avgifter så att du får mest ut av din marknadsbudget – utan mellanhänder.
  • Bra samarbetsförmåga – Med våra långa erfarenhet och samarbeten med kunder har vi lyckats skapa bra processer för samarbete med stark aktivering, implementering av uppsatta mål och uppföljning och förbättring på uppsatta strategier.
  • Flexibilitet och lyhördhet – Vi förstår att det finns olika behov i olika verksamheter och branscher och har lätt att anpassa oss till nya situationer och behov.
  • Passion och glädje – Vi tror att en stark förutsättning för ett väl genomfört jobb är en stark passion för det du gör och glädje för ditt uppdrag. Vi älskar det vi gör och att hjälpa andra att bli bättre är något som skapar glädje för oss. Vi delar gärna vår passion med dig!

När du lyckas, så lyckas vi

Synlighets främsta levnadsregel är: Lyckas inte våra kunder, så lyckas inte vi heller. Därför kommer vi till jobbet varje dag med ambitionen om att vara bättre än vad vi var igår. Genom passion för kunskap, goda samarbeten och kritiska ögon, skapar vi framgångsrika digitala marknadsföringskampanjer, kvalitetsinnehåll och ger våra kunder ett försprång gentemot sina konkurrenter. Vi vill växa med dig.

Digitala nördar med sociala antenner

I Synlighet älskar vi data, men vi har också förmågan till att lyfta blicken och se helheten. Den starka fascinationen för kunskapsområdet, kombinerat med glädjen av att jobba med och för människor ger oss den extra motivationen vi behöver för att upprätta hålla positionen som en ledande Performance Marketing byrå på våra marknader.

Vi är ett etablerat, självständig digital marknadsmiljö, med kontor i Malmö (Sverige), Oslo, Bergen och Trondheim (Norge). Vi växer och får ständig ny kompetens som tillför Synlighet den kompetens som våra kunder behöver för att nå sina mål.

Genom Googles partnerprogram har alla specialister i Synlighet certifierat sig och bevisat att de har en gedigen kunskap om annonsering och analys. En bred kompetens kombinerat med unik spetskompetens ger våra kunder ett stort försprång gentemot konkurrenter.

Se vad vi kan göra för dig inom digital strategi, annonsering, YouTube, sökmotoroptimering, analys och sociala medier.

Kunskap ska delas

Vår uppfattning är att kunskap ska delas. Bara då får kunskapen ett värde för våra samarbetspartners och kunder. Därför har vi genom åren arrangerat olika kurser, arrangerat gratis frukostseminarium samt delat nyttiga artiklar och innehåll från specialistområden genom vår blogg. Naturligtvis är vi aktiva i sociala medier, och med jämna mellanrum, kan du läsa uttalanden från våra experter i media.

I ett typiskt kundmöte med oss kommer du få kunskap om de senaste nyheterna inom digitala trender, få en bättre uppfattning om hur du ökar din auktoritet på nätet och få en mer ingående kunskap. Detta är essentiellt för att vi tillsammans ska ta goda val, upprätta den bästa digitala strategin och inte minst uppnå lönsamhet på nätet.

Har du lust att samarbeta med oss?

Vi presenterar gärna våra referanser i ett möte

Låt oss komma igång!