Google Shopping-annonser

Visa dina produkter på Google sökresultat genom Google Shopping-annonser. Vi hjälper dig att komma igång!

 
 

Google shopping-annonser visas på Google när någon söker efter dina produkter eller närliggande söktermer. Dina produkter visas med bild, pris och produktinformation direkt i sökresultat, vilket gör beslutsvägen betydligt kortare för användaren. Vi kan hjälpa dig att komma igång med Google shopping-annonser!

Google-shopping-annonser

Betala när någon klickar på annonsen

 

Med Googles annonsverktyg, Google Ads, kan du upprätta en XML-feed med produktinformation från din webbutik, som sedan automatiskt gör om och anpassar detta till annonser som visas i Googles sökresultat.

En stor fördel med annonser på Google är att du bara betalar när någon faktiskt visar intresse för dina produkter, det vill säga när någon klickar på annonsen som visas. Det gör att trafiken som du får till din webbplats blir väldigt relevant och andelen besökare som faktiskt köper en vara blir betydligt större.

Få hjälp att sätta upp Google Shopping-annonsering

 

Synlighet har lång erfarenhet med Google Shopping-annonsering, tidigare även kallat “Product feed Ads” (PLA). Idag hanterar vi kampanjer för många olika branscher med alltifrån kosmetik och kläder till elektronik och mobiltelefoni.

Ta kontakt med oss redan idag om du har frågor eller vill ha hjälp att komma igång med Google shopping.