HubSpot CRM Sverige

Accelerera er försäljning genom marknadsdriven lead generering med Hubspot i Grunden. Vi hjälper er att komma igång!

Synlighet är “Trusted Partners” med Hubspot och arbetar tillsammans med dem på den svenska marknaden. Varför vi har valt just Hubspot, talar nästan för sig själv.

Hubspot är det absolut mest framgångsrika och ledande verktyg på världsmarknaden. De gör inte enbart ett system: det är Hubspot som har drivit framåt hela “Inbound-tänket” och tillämpar alla sina principer. Det de utbildar oss inom, det arbetar de själva med.

Hubsport certified Trusted Partners

Synlighet är en Hubsport certified Trusted Partner

hubspot-certified-partner-inbound-marketing

Vad hjälper Hubspot till med?

 

Hubspot hjälper till med att samla ihop marknadsavdelningen, säljavdelningen och kundserviceavdelningen och gör så att alla avdelningar kan arbeta inom samma plattform och använda sig av ett enda CRM. Genom att kunna samla all data om varje steg som en kund befinner sig i, kan man som företag utveckla en strategi som anpassar sig gentemot det stadie som kunderna befinner sig i. Detta gör att man kan skapa betydligt bättre värde för sin potentiella eller existerande kund, genom att rikta rätt kommunikation mot rätt typ av kunder.

Enligt en undersökning som Hubspot har gjort, svarar 84% att det allra värsta de vet när de är online, är att få fel typ av kommunikation skickad till eller visad för sig.

När det finns system som Hubspot som kan hjälpa ditt företag att bli smartare utåt och behandla dina kunder bättre, finns det egentligen ingen anledning att tveka.

 

-246921-wml

 

Hubspot hjälper till internt

 

Hubspot hjälper även till att effektivisera företag på marknads-, sälj- och kundserviceavdelningar. Genom att ha en gemensam plattform, kan alla avdelningar ta fram data på det som fungerar, och det som inte fungerar när det kommer till att få in kunder och även att ta hand om dem. Marknad kan utvärdera det arbetet som de lägger ner på att få in inkommande leads, och sälj kan utvärdera vilka leads som är bra, och vilka som inte är bra – just nu. Kundservice kan utvärdera vilka kunder som är nöjda, och vart det finns förbättrningspotential.

Hubspot hjälper helt enkelt till med precis varje steg på kundresan: Hubspot gör det bättre både externt och internt.

Några fantastiska saker som Hubspot kan göra:

 • Ett CRM system för marknad, sälj och kundservice
 • Hjälper dig med utvecklande av closed-loop marketing
 • Data för att utvärdera marknadsinsatser
 • Marketing Automation för effektiv och beteendestyrd kommunikation
 • Sales Automation för effektivisering av säljarnas tid
 • Sales Pipelines x 50
 • E-signering
 • Video Hosting
 • Social Media posting & analysering: fullt integrerat med dina sociala kanaler
 • Content Strategy: Kalender, planering och sökordsoptimering
 • Blogg
 • Landingssidor
 • Formulär
 • Inbyggd Chat & Bot på din hemsida

Tänk på: när du köper Hubspot, så betalar du bara för de delar av systemet som du faktiskt använder. Kontakta oss för en bättre förståelse av prisbilderna.

Din pålitliga Hubspot-expert

Vi här på Synlighet älskar att våra kunder älskar Hubspot! Som vi brukar säga: Hubspot är din prick över i:et – men det är hela strategien och användandet runt systemet som kommer hjälpa dig att växa och nå de målsättningar som du har satt. Vi hjälper våra kunder att komma igång och utveckla processer som passar för dig och dina medarbetare och hjälper er med att tillämpa strategier som ni kan använda er av.

Vi finns här både i början av er resa, och/eller under hela resans gång. Kontakta oss redan idag för att prata med oss om hur ni kommer igång, eller hur ni arbetar vidare.