Projektledning

Synlighet erbjuder projektledning så att dina digitala projekt genomförs i rätt tid, till rätt kostnad med högsta möjliga kvalitet. Vi står på din sida i digitala projekt så att du kan fokusera på det som du kan bäst.

 
 
 
Synlighet har lång erfarenhet av projektledning inom digitala projekt med alltifrån etablering och implementering av digitala strategier, applikationer, webbplatser, start-ups med flera. Att ta ett projekt från A till Ö, från idé till verklig produkt eller tjänst som skapar kund- och affärsnytta och genererar intäkter för din verksamhet. Har ni inte tid, resurser eller kunskapen att genomföra projekt själv är vi ett kostnadseffektivt alternativ.
 

Lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av att länka samman alla viktiga komponenter som leder till ett lyckat projekt och med vår erfarenhet kan ni säkerhetsställa att ni tar hänsyn till de mest kritiska delarna för att ro i hamn era digitala satsningar inom budget, tid och med den kvalitet som förväntas.

 

Fördelen med projektledare för digitala projekt

Skillnaden mellan en projektledare och en projektledare inriktad på digitala projekt är den unika kompetensen om helheten. Rollen som projektledare inom digitala projekt kräver en förståelse från ett strategiskt perspektiv om varför ett projekt ska genomföras, vad för teknologi som är lämpligt för att uppnå målet, hur det ska se ut, hur det ska fungera och hur mycket det kostar och hur lång tid det tar att leverera. Våra projektledare har en unik kompetens och har genomfört många projekt tidigare med alltifrån digital strategi, användarupplevelse, kundupplevelse, affärsanalys, design, SEO, webbanalys, koncept och design, projektledning av utveckling, användartestning och feedback, konverteringsoptimering och mycket annat. Vi ser det ut ett helhetligt perspektiv med utgångspunkt i affärsmålet.
 
-246921-wml
 

Bryggan mellan affär, IT, det kreativa med starkt fokus på kundnyttan

Projekten vi genomför har utgångspunkt i kund- eller användarfokus och tar med helheten för att uppnå det uttalade affärsmålet. Vi överkommer hinder och har förståelse för olika affärsområdens intressen och utmaningar för att skapa värde för kund och verksamhet.
 

Samlar kompetensen

Styrkan med att involvera en projektledare för ditt digitala projekt är att du slipper använda egna specialistresurser mer än nödvändigt och kan fokusera på att kärnaffären samtidigt som ni utvecklas parallellt. Har du inte redan kompetensen i verksamheten kan en projektledare för digitala projekt ta dig vidare snabbare, till en lägre kostnad och styra projekt till rätt tid. Vi vet vad du behöver tänka på och hur du ska gå tillväga för att lyckas.
 

Exempel på digitala projekt där vi kan hantera projektledning:

 

  • Online retail/Ecommerce – Etablering av e-handel från idé till färdig ehandel med allt du behöver tänka på
  • Digital marknadsstrategi – Etablering och implementering av digital marknadsstrategi
  • Webbplats – Etablering av ny webbplats
  • Etablering av webbtjänst/applikation – Har du en idé som du vill förverkliga? Vi kan projektleda
  • Interna tjänster – Tjänster för intern bruk med implementering och involvering av intressenter
  • CRM-system – Projektledning av implementering av CRM-system eller inbound-strategi med best practice-flöden

Ta gärna kontakt med oss så kan vi prata mer om hur vi kan passa in i ert framtida digitala projekt.