Webbanalys
och insikt

Webbanalys <br> och insikt

Din data ska utgöra grunden för bra och viktiga beslut. Vi hjälper dig att nå dina mål och prioritera de viktigaste förändringarna i dina digitala kanaler. Ta kontakt med oss idag!

Internet är kanske den mest konkurrensutsatta handelsplatsen som existerar. Om du ska hålla samma tempo på en konstant förändrad marknad och miljö, så behöver du bra system för övervakning, rapportering och tolkning av aktiviteten på och utanför din webbplats

Vill du läsa mer om webbanalys? Besök vår blogg här.

Få mer ut av din data

Det räcker inte med att bara öka trafiken till din webbplats. Du måste veta vad som händer med trafiken du får och hur användarna interagerar med din webbplats. Du måste också sätta upp klara målsättningar för att kunna utvärdera de marknadsaktiviteter som genomförs. En sak är säker, ”ingenting är för evigt”. Ditt webbplats måste övervakas och förbättras varje dag. Detta är någon av anledningarna till varför webbanalys är så viktigt.

Christian Watkins

”Bra webbanalys handlar först och främst om att ställa de rätta frågorna.” Christian Watkins, senior webbanalytiker, Synlighet

Detta är några av de områden som våra rådgivare kan  hjälpa dig med:

  • Öka din kompetens genom kurs i Google Analytics
  • Se till att ditt analysverktyg är korrekt konfigurerat och visar korrekt data
  • Sätta upp de rätta målen och KPI:erna för din webbplats
  • Skapa skräddarsydda rapporter
  • Konverteringsoptimering och föreslå förbättringsåtgärder som ökar resultaten
  • Genomföra A/B-tester för att stärka användarupplevelsen och förbättra resultat
  • Kartlägga och rapportera vad som händer på din webbplats och hur du ska tolka det

Google Analytics och Google Analytics 360

Google Analytics är vårt huvudsakliga verktyg, som vi implementerar för alla våra kunder, om de inte redan har det sedan innan. Dessutom använder vi oss av andra lösningar för användartestning och rapportering. Har du en stor och komplex verksamhet med behov för analys av mycket data, är Synlighet ett av få företag som är certifierad att sälja Google Analytics 360 (Googles premiumversion av Google Analytics).

Synlighet är ett av få företag som har genomgått krävande företags-certifiering tätt knutet till Google Analytics analysprogram. Certifieringen kräver också en kontinuerlig uppdatering. Google säger detta om sina certifierade partners: ”Certifierade partners blir noggrant utvärderade av Google och måste uppfylla omfattande kvalifiseringsstandarder”.

Vill du lära dig mer om webbanalys? Se gärna våra kurser eller ta kontakt för att få hjälp från en av våra experter.