E_Commerce_Landingsside_KLARNA_Webinar_14_Swe

Webinar

Q&A med Klarna och Synlighet - Vad gör vinnarna idag?

WEBINARET HAR VARIT

Du kan se Webinaret i efterhand här nedan

 

För att få tillgång till presentationen - Klicka här

 

Vad gör vinnare i e-handel 2021? Klarna och Synlighets Alexander Öqvist kommer på besök och pekar på trender som alla onlinebutiker måste se över och anpassa sig efter i konkurrensen om målgrupperna.

 

Vad?

Under det senaste året har vi handlat online som aldrig förr. E-handelsmarknaden har ökat med 37% och ser ut att fortsätta. Så många som 83% säger att de kommer att handla mer eller lika mycket online i framtiden. Vilka trender förväntar vi oss ska få fotfäste? Var kommer kampen om marknadsandelar att stå? Det är temat för detta webinar.

 

När? 

29 april 12: 00-13: 15

 

Var?

Webinar - du kommer att få tillgång till webinar via e-post.

 

Pris: Gratis

 

Kontakta Synlighet

 • Stockholm

  Alexander Öqvist

  Byråchef Stockholm

  Alexander Öqvist är byråchef på Synlighet Stockholm och har över 20 års erfarenhet från både byråer och interna miljöer som ansvarig för digital marknadsföring. I det här webinaret delar han sina bästa tips om hur din webbutik kan öka sin digitala närvaro och vinna kampen om målgrupper.

 • Oslo

  Lars Johanson

  Customer Success Manager

  Lars Johanson är värd för webbseminarierna i Synlighet och guidar dig genom dagens ämne med nyfikenhet och genom att dela egna erfarenheter. I sin position som Customer Success Officer får han göra vad han älskar - råda företag som har ambitioner att växa digitalt.